Select Page

Servis in tehnične informacije

Slider
w

Potrebujete pomoč pri nakupu, tehnične informacije ali rezervni del za aparat?
Pokličite nas na 04/537 66 15 ali 031/366 310. Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi na naslov: servis@steelplast.si
Z veseljem vam bomo pomagali!

Serviserja Podjetje David Servis najdete na povezavi tukaj.
Za dolgoročno uporabo in delovanje vseh aparatov, ki jih dobavljamo, vam zagotavljamo rezervne dele, ter hitro in kakovostno opravljeno servisno storitev.

Z rednim usposabljanjem zaposlenih in poslovnih partnerjev zagotavljamo najvišjo raven tehnične in strokovne pomoči.
Znanje in odzivnost sta ključnega pomena pri servisnih storitvah!

V podjetju skrbimo za pravilno sortiranje in zbiranje odpadkov, ki nastanejo pri trgovanju našega blaga. Tako si prizadevamo za vnovično uporabo, predelavo ali odstranjevanje, ki je skladno s predpisi. Podjetje Steel plast d.o.o. je vključeno v sistem ravnanja z odpadno embalažo, odpadno električno in elektronsko opremo in odpadnimi baterijami in akumulatorji družbe Interseroh. Prosimo vas, da embalažo naših izdelkov ločeno odlagate na komunalnih otokih in s tem prispevate k čistejšemu okolju. Stare, pokvarjene in odpadne električne aparate in baterije ter akumulatorje lahko brezplačno oddate najbližjemu izvajalcu javne službe ravnanja z odpadki.

Napiši nam sporočilo

Kontaktne številke : GOSPODINJSKI APARATI 051 306 160 | OSTALO 04 537 66 25 | Pokličite nas! Z veseljem Vam bomo pomagali.