Hiša dobrih blagovnih znamk.

Prijavi se

Seznam

O nas

Podjetje Steelplast d.o.o.  je ekskluzivni zastopnik kvalitetnih blagovnih znamk, na področju gospodinjskih aparatov in pripomočkov za gospodinjstvo.

Kaj počnemo

V Slovenijo smo pripeljali blagovno znamko SMEG, ki narekuje največji poudarek na kakovosti gospodinjskih aparatov ter tehnologiji in oblikovanju le-teh, zato je znana po vsem svetu kot ena izmed ključnih predstavnikov standardov "Made in Italy".

Prvi smo postali ekskluzivni zastopnik blagovne znamke Leifheit, ki je je eden izmed vodilnih ponudnikov gospodinjskih izdelkov v Evropi že več kot 50 let. Vsake 1,5 sekunde se nekje na svetu proda Leifheit izdelek. Ti visoko kakovostni in zanesljivi izdelki iz skupin "čist dom", "sveže perilo" in "pametna kuhinja" preprosto utelešajo funkcionalnost in prihranek časa.

Naša vizija

Vizija podjetja v nadaljnjih letih je, da utrdi svoj položaj na tržišču, ter da z blagovnimi znamkami SMEG, LEIFHEIT, CASO, HAMA, postane poznano kot dobavitelj visoko kakovostnih blagovnih znamk za dom in gospodinjstvo.

V mislih imamo potrebe in želje potrošnikov, razmišljamo o priročnosti nakupa.

Želimo komunikacijo in dialog ter vaše zadovoljstvo.

Veleprodaja

Steel plast d.o.o. je eno večjih slovenskih podjetij za veleprodajo in trženje na področju gospodinjskih aparatov in pripomočkov za dom in gospodinjstvo.

Najpomembnejši izdelki v našem programu so

 • gospodinjski aparati SMEG 

 • gospodinjski pripomočki LEIFHEIT

 • dodatki za pametne telefone in računalnike HAMA 

Maloprodaja (SHOWROOM)

V naših razstavnih prostorih Smeg vam nudimo poglobljeno svetovanje in predstavitev ponudbe naših izdelkov.

Ugotovite, kateri aparat najbolj ustreza vašim potrebam in stilu: vaš življenjski slog in posebne potrebe ustvarjajo raznolike in individualne zahteve za vaš gospodinjski aparat.

Smeg tehnologija s stilom. Veselimo se srečanja z vami!

Prodaja

Vizija podjetja v nadaljnjih letih je, da utrdi svoj položaj na tržišču, ter da z blagovnimi znamkami kot so LEIFHEIT, SMEG, HAMA, ter izdelki za zdrav in ozaveščen način življenja, postane poznano kot dobavitelj visoko kakovostnega blaga.

04 537 66 00

info@steelplast.si

Kontakt

Steel plast d.o.o., Otoče 9a, 4244 Podnart

Trgovina

Steelplast © 2022 Vse pravice pridržane.
Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.
0
  Košarica
  Košarica je trenutno praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Nazaj v košarico